top of page

Suvi ja keeleõpe - kuidas neid ühitada?

Juunikuu üllatab meid päikese ja ootamatu kuumusega, mis tõotab igati mõnusat puhkuseaega. Ja kindlasti on enamikel keeleõppijatel kiusatus praegu keele õppimise teemad kõrvale heita. Omast käest tean, et teatavaks perioodiks on see okei, kuid mingil hetkel hakkab peas juba tiksuma mõte, et midagi olulist on justkui unarusse jäetud.

Ega muud parimat lahendust polegi, kui et tuleb otsida välja kõrvaklapid ja kuulata õpitava keele muusikat või online-raadiot. Võib täiesti muretu olla - õppimine toimub edasi justkui iseenesest ning seda vägagi sobival moel. Ei ole vajadust end suvisel puhkuseajal millekski sundida. Hoopis vastupidi - saab suve nautida täiel rinnal ja samal ajal toimub restart ehk taaskäivitus keeleõppele.

Raamatulugejad võiksid ilukirjandust lugeda. Ja nagu kogenud keeleõppijad ütlevad, siis raamatu paksus peaks algama vähemalt 100 lk-st. Just siis pidavat olema keeleõppe eesmärk enim täidetud, sest edasiarenev süžee aitab paljusid võõraid sõnu mõista paremini.

Ning telefonis saab rannas pikutades muidugi uudiseid lugeda, mis laseb kursis hoida oma õpitava keele maal toimuvaga.

Nii et egas midagi - naudime suve ja õpime keelt kõige lõõgastavamal moel!

Single Post: Blog_Single_Post_Widget